top of page

Welkom bij Schaatsgroep de Polderputten

Schaatstraining

LOGO.png

Schaatsgroep De Polderputten

Sinds 1980 de schaatsvereniging in Ter Apel (Barnflair)

In de winterperiode wordt er zondags van 10:00 uur tot 11.00 uur recreatief geschaatst op o.a. de ijsbaan Kardingen in Groningen. De droogtrainingen worden gehouden op de baan of in het bos bij het gebouw van De Polderputten aan de Hanetangerweg 5a te Barnflair (Ter Apel), op dinsdag van 19:00 - 20:00 uur.Belangstelling, neem contact op voor een gratis proeftraining(en).

Wat bieden wij aan?

IJstrainingen:

De schaatsgroep bestaat uit ± 55 leden. In de winterperiode wordt er zondags van 10:00 uur tot 11.00 uur recreatief geschaatst op de ijsbaan Kardinge Groningen onder begeleiding van deskundige trainers. We schaatsen met natuurijs natuurlijk op de baan van de Polderputten. Tevens krijg je een jack van de schaatsgroep waarin geschaatst wordt. Voor dit jack dient borg betaald te worden, die bij opzeggen van het lidmaatschap en inleveren van het jack teruggeboekt wordt.

 

Droogtrainingen:

De droogtrainingen worden gehouden op de baan of in het bos bij het gebouw van de IJsvereniging De Polderputten aan de Hanetangerweg 5a te Barnflair (Ter Apel). Deze trainingen vinden iedere week vanaf september gedurende het schaatsseizoen plaats. Er zijn dus twee trainingen per week tijdens het seizoen. Dinsdags van 19:00 – 20:00 uur voor de senioren en de junioren.

 

Activiteiten:

Naast de trainingen kan er ook aan nevenactiviteiten deelgenomen worden. Zo gaan een aantal leden ieder jaar naar de Weissensee voor de alternatieve Elfstedentocht. Ook wordt er door de ijsvereniging ieder jaar een Bosloop georganiseerd. Tevens vullen een aantal leden de zomerperiode met mountainbiken, nemen deel aan de triatlon of wagen zich aan de Mudrun. Dit alles kan gewoon in Ter Apel!

Het lidmaatschap 

Meld je aan voor een gratis proeftraining!

Voorwaarden:

  • Je kunt pas lid worden van de schaatsgroep vanaf  7 jaar (geboortedatum voor 1 augustus). Hierop wordt geen uitzondering gemaakt!

  • Opzeggen / afmelden kan voor 1 augustus  van het nieuwe schaatsseizoen en kan alleen schriftelijk bij de secretaris van de schaatsgroep.

  • Bij het niet tijdig opzeggen wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.

 

 

Contributie:

De contributie voor een geheel seizoen bedraagt:

  • Senioren: € 100,00 per jaar

  • Junioren (t/m 15 jaar): € 65,00 per jaar

  • Lidmaatschap IJsvereniging de Polderputten: € 10,00 per jaar

 

De contributie is inclusief de entree voor de ijsbanen op de door het bestuur aangegeven data.

 

Bel of mail gerust voor meer informatie:

N.B.: Het deelnemen aan activiteiten van de schaatsgroep geschiedt op eigen verantwoordelijkheid!

LOGO.png

Meld je gratis aan voor een proeftraining!

Na de aanmelding wordt er contact met je opgenomen. Je kunt natuurlijk ook op één van de trainingsmomenten langskomen.

Hanetangerweg 5a, 9561 PE Ter Apel, Nederland

Bedankt voor de inzending!

bottom of page