Verbroedering sportverenigingen

Verbroedering van de sportverenigingen in Ter Apel is een belangrijk doel van de Stichting Triathlon Ter Apel. Zo bleek donderdagavond 17 januari in het Beach house op Moekesgat. Met deze triathlon wil de stichting Ter Apel meer op de kaart zetten. Het moet een feestje worden voor de Ter Apelers. Om deze groep te bereiken en de triathlon laagdrempelig te houden, heeft de stichting de sportverenigingen en sportscholen aangeschreven voor de brainstormsessie van gisteravond. Wij, als Schaatsgroep de Polderputten, waren aanwezig. Al enkele jaren doen wij met één team mee en afgelopen jaar zelfs met drie! Van de hersenspinsels werden alle genodigden erg enthousiast. Voorbeelden hiervan zijn;

  • Andere verenigingen uitdagen om de strijd onderling aan te gaan.

  • De identiteit van de deelnemers zichtbaar maken door bedrukte T-shirts.

  • De leden van sportclubs met een bepaalde expertise uitwisselen met andere verenigingen, om zo beter samengestelde teams te krijgen (hardloper, fietser (De Ketting) en zwemmer (zepta).

Wij willen hier graag aan meewerken, omdat wij ontdekt hebben hoe leuk en laagdrempelig de deelname is.


Wanneer er leden binnen (of buiten) de Schaatsgroep ook graag in teamverband willen deelnemen horen wij dat graag!

De triathlon zal dit jaar op zondag 7 juni gehouden worden.

 

Enzo Knol op Kardinge

20 oktober 2019

In het kader van het televisieprogramma 'De IJzersterkste' was Enzo Knol vanmorgen aan het trainen op Kardinge. Onze jeugdleden vonden dit erg interessant en hadden het zo ook drukker met de achtervolging op Enzo Knol, dan met de training;).

 
 

(0599) 58 31 39

Hanetangerweg 5a, 9561 PE Ter Apel, Nederland

©2019 by Schaatsgroep de Polderputten. Proudly created with Wix.com