top of page

zo 07 jun

|

Moekesgat

Triathlon Ter Apel

Triathlon Ter Apel is sinds 2015 weer terug. Zwemmen in het authentieke natuur zwembad Moekesgat. Met fiets en loop routes door het prachtige Westerwolde. Wij bieden een kids-, 1/16, 1/8 en een 1/4 triathlon. Met recht het snelste en mooiste triathlon parcours van Noord-Oost Nederland.

Registration is Closed
See other events
Triathlon Ter Apel
Triathlon Ter Apel

Tijd en locatie

07 jun 2020, 11:30

Moekesgat, Heembadweg 17, 9561 CS Ter Apel, Nederland

Gasten

Over het evenement

  

Verbroedering van de sportverenigingen in Ter Apel is een belangrijk doel van de Stichting Triathlon Ter Apel. Zo bleek donderdagavond 17 januari in het Beach house op Moekesgat. Met deze triathlon wil de stichting Ter Apel meer op de kaart zetten. Het moet een feestje worden voor de Ter Apelers. Om deze groep te bereiken en de triathlon laagdrempelig te houden, heeft de stichting de sportverenigingen en sportscholen aangeschreven voor de brainstormsessie van gisteravond. Wij, als Schaatsgroep de Polderputten, waren aanwezig. Al enkele jaren doen wij met één team mee en afgelopen jaar zelfs met drie! Van de hersenspinsels werden alle genodigden erg enthousiast. Voorbeelden hiervan zijn;

- Andere verenigingen uitdagen om de strijd onderling aan te gaan.

- De identiteit van de deelnemers zichtbaar maken door bedrukte T-shirts.

- De leden van sportclubs met een bepaalde expertise uitwisselen met andere verenigingen, om zo beter samengestelde teams te krijgen (hardloper, fietser (De Ketting) en zwemmer (zepta).

Wij willen hier graag aan meewerken, omdat wij ontdekt hebben hoe leuk en laagdrempelig de deelname is. Wanneer er leden binnen (of buiten) de Schaatsgroep ook graag in teamverband willen deelnemen horen wij dat graag!

De triathlon zal dit jaar op zondag 7 juni gehouden worden. 

Zie website voor meer informatie STTA Site

Deel dit evenement

bottom of page