2cf30d20-f72f-4ed8-8c54-f2e66d7ec238.jpg

Aanmelden schaatsen

Protocol voor het schaatsen

Door het huidige Coronabeleid zijn we genoodzaakt om een aanmeldingsplicht te hanteren. Meld u alstublieft van te voren aan zodat wij weten hoeveel mensen er komen schaatsen. Aangezien het bereik met uw telefoon niet altijd even goed op het Polderputtenterrein, verzoeken wij u om thuis het ticket te kopen. Het werkt als volgt:

  • Bestel het gratis ticket en neem deze mee naar Polderputten. (Uitprinten is niet noodzakelijk, u kunt het ticket ook via uw telefoon laten zien.

  • Dit ticket is datum en tijdsgebonden, omdat de ijsvereniging te maken heeft met een maximaal aantal bezoekers.

  • Het ticket is eveneens persoonsgebonden, zodat de ijsvereniging een lijst heeft van de personen die aanwezig zijn geweest. Deze lijst wordt alleen overhandigd aan de veiligheidsregio, indien hier naar gevraagd wordt, en wordt niet gebruikt voor andere doeleinden. 

  • Naast dat u het ticket laat zien, dient u contant de entree te betalen. Dit bedraagt €3,- voor volwassenen en €2,- voor kinderen tot 12 jaar.  Seizoenkaarten worden dit jaar niet uitgegeven.

Door een ticket te kopen bevestigt u uiteraard dat u geen gezondheidsklachten heeft, die in verband kunnen worden gebracht met het Coronavirus.

Houd u aan de geldende coronaregels op en rond de ijsbaan!

 

In het onderstaande document kunt u lezen waarop wij ons beleid baseren.

In eerste instantie kunt u zich alleen aanmelden voor donderdag 11 februari en vrijdag 12 februari. De reservering voor aankomend weekend wordt morgen vrijgegeven.

Komt u er niet uit of krijgt u een foutmelding? Mail dan naar polderputten@gmail.com.

Aanmelden voor het schaatsen 

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen