IJsvereniging & Schaatsgroep de Polderputten

Kies Schaatsgroep, IJsvereniging of Bosloop

Nieuws IJsvereniging

Algemene Jaarvergadering IJsvereniging de Polderputten op vrijdag 24 november 2017 aanvang 20:00 uur.

Het bestuur van de IJsvereniging de Polderputten nodigt hierbij de leden uit voor de Algemene Leden Vergadering op vrijdag 24 november 2017 om 20:00 uur in het Polderputtengebouw aan de Hanetangerweg 5a in Barnflair/Ter Apel.

ALV Polderputten 25 11 2016

Het bestuur van de IJsvereniging de Polderputten nodigt hierbij de leden uit voor de Algemene Leden Vergadering op vrijdag 25 november 2016 om 20:00 uur in het Polderputtengebouw aan de Hanetangerweg 5a in Barnflair/Ter Apel.

ALV Polderputten 25 11 2016 Ere lid Luuk Kaspers ALV Polderputten 25 11 2016 Ere lid Dina Seip

Luuk Kaspers & Dina Seip zijn tijdens de algemene ledenvergadering van vereniging de Polderputten van vrijdag 25 november 2016 benoemd tot erelid van de vereniging.

Luuk Kaspers heeft 35 jaar allerlei werkzaamheden voor de vereniging verricht, Dina Seip doet dit al 25 jaar.

Piet Tiben heeft een Koninklijke onderscheiding gekregen. De 70-jarige inwoner van Barnflair nabij Ter Apel is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

BARNFLAIR

De versierselen zijn vrijdag door burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Vlagtwedde uitgereikt voor aanvang van de vergadering van de IJsvereniging De Polderputten, waar onder (veel) meer op gepaste wijze aandacht is geschonken aan het 45-jarig bestuurslidmaatschap van Tiben. “Borger heeft hunebedden, Pieterburen heeft zeehonden, Barnflair heeft Piet Tiben”, zegt Leontien Kompier in haar toespraak in opmaat naar het opspelden van de onderscheiding. “Je bent de motor van veel activiteiten in het dorp, je bent niet alleen diplomatiek, je bent ook heel sociaal. Je staat altijd voor iedereen klaar. Want niets is je te veel.” Tiben verricht sinds 1966 tal van vrijwilligersactiviteiten die ten goede komen aan de samenleving. Zo is hij niet alleen ijsmeester maar ook voorzitter van IJsvereniging De Polderputten en mede oprichter en vrijwilliger van de carnavalsvereniging De Bultruters. Daarnaast was hij medeoprichter en bestuurslid van buurtvereniging Actief Barnflair. (Ter Apeler Courant Paul Abrahams)

Artikel Ter Apeler Courant 

Ga naar boven